Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Tytuł
Podstawy gastronomii
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Gastronomia podręczniki akademickie.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienie człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
245
%a Podstawy gastronomii /
260
%a Warszawa :
%b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
%c 2010.
300
%a 364 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienie człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Gastronomia
%v podręczniki akademickie.
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne